констатира се

констатира се
гл. - оказва се, установява се, забелязва се, вижда се, намира се

Български синонимен речник. 2013.

Игры ⚽ Нужно решить контрольную?

Look at other dictionaries:

  • констатира — (фр. constater) утврди/утврдува, установи/установува некој факт, некоја несомненост …   Macedonian dictionary

  • Macedonia naming dispute — Macedonia (region)     Macedonia (Greece)    …   Wikipedia

  • идиопатија — (грч. idios, pathos болка) мед. болест што не може да се констатира во согласност со некој од факторите што се познати при установувањето на оштетувањето на здравјето …   Macedonian dictionary

  • вижда се — гл. откроява се, проличава, забелязва се, чете се, установява се, констатира се, оказва се, усеща се, доказва се, потвърдява се, става ясно …   Български синонимен речник

  • установява се — гл. оказва се, става известно, става ясно, констатира се, доказва се, потвърдява се, вижда се, проблясва …   Български синонимен речник

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”